Ted
5.0/5

Ted

Geen bonus bekend op het moment
Gemiddelde uitbetaling 94.4%
Home » Ted

TED is een gokkast die duidelijk lijkt op de Megaways, dat klinkt misschien negatief maar is het niet.

Voordelen
  • Veel verschillende bonus mogelijkheden
  • Veel verschillende manieren om te winnen
  • Zowel met hoge als lage inzet te spelen
Nadelen
  • Geluiden zijn veelal irritant
  • Geluiden zijn niet uit te zetten
  • Geen mogelijkheid voor bonus kopen

Ted klinkt misschien om te knuffelen maar is het zeker niet. Dit is een zeer brutale videomachine die grof uit de hoek kan komen. De vreemde voor sommige ongepaste geluiden zijn hier een voorbeeld van. De Ted gokkast staat bekend vanwege de creatieve geluid- en speeleffecten. Deze Ted gokkast is er eentje die je zeker niet snel verveeld, deze staat garant voor urenlang speelplezier. De ted gokkast bestaat uit verschillende bonusgames, dit is overigens een variant op andere bekende gokkasten zoals die van de Simpsons, deze bevat vrijwel dezelfde bonusgames alleen dan in een andere stijl.

Grandioze bonus games van laag tot hoog

Een bonus winnen bij Ted is niet flauw. Het minder leuk is dat je zowel een kleine als grote bonus kunt winnen, dit is zowel een voordeel als nadeel. Vaak zul je namelijk de lage bonus winnen die onderaan staat, de hoogste bonus winnen heeft de kleinste kans. Het leuke is dat je de mogelijkheid op een gokje te wagen. Win je de laatste bonus dan kun je gokken om zo de hogere bonus te winnen. Wanneer je verliest dan krijg je alsnog een mystery bonus in geld in plaats van de bonusgame. Je wint de bonus door 3 Thunderstuck symbolen te krijgen. Heb je deze 3 symbolen dan kom je in de bonus en moet je aan het rad draaien, deze bepaald welk bonusgame je krijgt.

Zeker niet saai!

Ted is een geweldige gokkast die niet snel verveeld, zeker niet! Deze videomachine bevat veel verschillende win mogelijkheden en bonus games. Naast het basis bonus systeem games zijn er ook extra bonus games te winnen. Deze bonusgames worden actief zodra TED wakker wordt en opstaat. Deze bonus kan bijvoorbeeld zijn: extra symbolen voor grotere kans op bonus, reels die blijven vaststaan, mystery symbolen, brandkraan die prijzen oplicht of puzzel die winlijnen maakt, alles behalve saai dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ales over legaal gokken
2022 LegaalGokken24.nl alle rechten voorbehouden