Home » Piggy Riches Megaways
Voordelen
  • Mooi spel
  • Uitdagend
  • Hoge prijzen
Nadelen
  • Jackpots vallen vaak laag uit

Wie is er niet opgegroeid met een spaarvarken? Je kunt nu online je spaarvarken vullen door dit te gekke gokspel te spelen. Piggy Riches is een spel dat garant staat voor hoge winsten, natuurlijk is dit geen garantie. Deze gokkast is gemaakt door Netent en behoort tot de populairste op het internet De vele verschillende te winnen prijzen maken het een leuk spel. Het leukste is om de bonus games te winnen, hiervoor moet je minimaal 3 varkens in een game krijgen.

Collecteer varkens en win hoge prijzen in de bonus games

Het bonusgame bestaat uit verschillende prijzen die vallen, deze kunnen hoog of laag uitpakken. Het is ook mogelijk om direct een mini, major, maxi of mega jackpot te winnen in de bonusgames. De kans dat je een mini jackpot wint is klein maar deze is natuurlijk ook niet zo hoog. Natuurlijk hopen we voor je dat het lukt om een grote jackpot te pakken, persoonlijk zou ik er niet op wachten. Spek jij het varken of spekt het varken jou?

Piggy RIches van Netent is een echte aanrader

Dit is een gemakkelijk spel om te spelen en toch erg leuk. De laagste inzet bedraagt 0,20 per spel en de hoogst mogelijke inzet 100 euro per spel. Spreek van te voren met jezelf een limiet af en hou je hier aan. Bijvoorbeeld 100 keer draaien op een inzet van 1 euro ongeacht de gewonnen prijzen. Wie prijzen wint is geneigd om door te blijven spelen tot het saldo op is, hou je persoonlijke limiet dus goed in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welkom op Legaal Gokken 24

LegaalGokken24.nl geeft je graag een goed beeld van wat je mag verwachten bij de nieuwe legale online casino’s in Nederland

Ales over legaal gokken
2022 LegaalGokken24.nl alle rechten voorbehouden