Home » Gonzo Quest
Voordelen
Eenvoudig te spelen Grote prijzen Leuke bonusgames
Nadelen
Het duurt meestal lang totdat je een bonus wint De Nederlandse variant is anders dan normaal, hierdoor kun je bij bonus games minder gokken (de mogelijkheid om meer games te winnen is er namelijk niet bij).

Gonzo Quest is een te gekke online gokkast waarop je leuke prijzen en bonusrondes kunt winnen. Gonzo Quest is een game dat je als online gokker minimaal eens gespeeld moet hebben.

Normaal gesproken heb je bij online gokkasten 1 spel met 1 winst, vaak op verschillende winlijnen. Het leuke van Gonzo Quest is dat je verschillende prijzen achter elkaar kunt winnen. Wanneer je inzet en wint dan komen er nieuwe symbolen bij, heb je weer prijs dan wordt deze vermenigvuldigd. De eerste winst is dus keer 1 maar de volgende prijs wordt verdubbeld enzovoorts. 

Deze klassieke gokkast wordt aangeboden door Megaways en is voor iedereen te begrijpen. Het is een gokkast die simpel in elkaar steekt en leuke bonus games heeft. Jammer genoeg is he tin Nederland nog niet mogelijk deze op autoplay te spelen. Gokken in de bonusgames om meer rondes te winnen is ook niet mogelijk. Gonzo Quest is onbetwist één van de populairste online gokkasten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welkom op Legaal Gokken 24

LegaalGokken24.nl geeft je graag een goed beeld van wat je mag verwachten bij de nieuwe legale online casino’s in Nederland

Ales over legaal gokken
2022 LegaalGokken24.nl alle rechten voorbehouden