Fortunes of Sparta
4.0/5

Fortunes of Sparta

Geen bonus bekend op het moment
Gemiddelde uitbetaling 93.8%
Home » Fortunes of Sparta

Fortunes of Sparta is een nieuwe slotgame met veel bijzondere features en een te gek bonusgame

Voordelen
  • Erg mooi spel
  • Veel verschillende winlijnen
  • Hoge prijzen
Nadelen
  • Het duurt meestal lang voordat je een bonusgame krijgt

Sparta dat kennen we nog van het oude Rome, dit bekend staat om de extreme bruutheid. Deze gokkast past ook prima in dat rijtje thuis. Deze epische virtuele gokkast heeft meer dan 300 verschillende symbolen die te maken hebben met de Romeinse strijd. Deze gokkast is gemaakt door Blueprint en staat garant voor urenlang speelplezier, hopelijk hoeft het niet zo ver te komen. De bedoeling is natuurlijk om zo snel mogelijk geld te winnen, maar geluk is niet voor iedereen weggelegd.

Deze gokkast maakt het wel zo gemakkelijk mogelijk om te winnen. Inzetten kan al vanaf 10 cent per draai tot wel 20 euro. Het ligt er maar net aan hoe hoog je wilt spelen, dit is helemaal aan jezelf. De bedoeling is om de bonus van Fortune of Sparta te krijgen, deze biedt verschillende soorten bonusgames. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bonusspel waarmee je de prijs iedere ronde vermenigvuldigd ziet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welkom op Legaal Gokken 24

LegaalGokken24.nl geeft je graag een goed beeld van wat je mag verwachten bij de nieuwe legale online casino’s in Nederland

Ales over legaal gokken
2022 LegaalGokken24.nl alle rechten voorbehouden