Home » Cash volt
Voordelen
  • Uniek spel
  • Kans op hoge prijzen
  • Mooie uitstraling
Nadelen
  • Maar 1 soort bonusgame

Cash Volt is een gokkast die nog van de oude stempel is. Deze is dan ook geïnspireerd op de klassieke oude variant, deze de meeste mensen niet kennen. In Las Vegas is dit al jaren lang een veel gespeelde gokkast. Deze online gokkast heeft 20 winlijnen waarmee het mogelijk is om tot 2500 keer je inzet te winnen. Dit is wel minder als op de meeste gokkasten maar is wel goed voor de algemene prijzen. Omdat de prijzen lager uitpakken win je gemiddeld hoger bedoelen we. Natuurlijk is het geluk voor de domme weggelegd en moet je uiteindelijk gewoon geluk hebben!

Hoe meer Cash volt symbolen – Hoe hoger de prijs

De bedoeling is om 6 Cash volt symbolen in beeld te krijgen, dit geeft de hoogte prijzen! Allerlei leuke features zijn ingebouwd, een gokspel dat dus niet snel zal vervelen. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier snel je saldo een flinke krik mee geven. Cash Volt is een game dat gemaakt is door Red Tiger Gaming en garant staat voor een hoop spelplezier.

Win hoge prijzen door de Cash Volt symbolen

De hoogste prijzen zijn te winnen door verschillende Cash Volt symbolen in beeld te krijgen. Minimaal 6 symbolen geeft de laagste prijs, helemaal vol betekent de mega jackpot, deze kan oplopen tot meer dan 500.000 euro. De prijzen die je kunt winnen zijn afhankelijk van je inzet. Het leukste van Cash volt is de bonus game, zie hieronder het filmpje op Youtube om een impressie te krijgen. Natuurlijk heeft deze speler wel veel geluk, dit is niet voor iedereen weggelegd….

 

© Red Tiger Gaming

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ales over legaal gokken
2022 LegaalGokken24.nl alle rechten voorbehouden